THREAD: AW Does Not Load HELP PLEASE
  1. 04-20-2015, 03:03 AM
    12
    Posts
    70
    Reputation
    Mar 2015
    NextGenUpdate
    You must login or register to view this content.
    PLEASE HELP HOW DO I FIX THIS!!!!!!!!!! IT DOES NOT LET ME GET PAST THIS IT JUST STOPS HOWEVER IT DOES NOT FREEZE AS I CAN STILL QUIT GAME AND GO TO XMB MENU
  2. 04-20-2015, 01:14 PM
    pcpc's Avatar
    pcpc
    Little One
    pcpc's Avatar
    pcpc
    Little One
    250
    Posts
    435
    Reputation
    Dec 2013
    NextGenUpdate
    what ebbot r u using now ? did u change default_mp.self ?
  3. 04-23-2015, 11:14 PM
    iHaxel's Avatar
    iHaxel
    We're no strangers to love
    iHaxel's Avatar
    iHaxel
    We're no strangers to love
    2,196
    Posts
    15,495
    Reputation
    Nov 2013
    NextGenUpdate
    Originally Posted by King View Post
    You must login or register to view this content.
    PLEASE HELP HOW DO I FIX THIS!!!!!!!!!! IT DOES NOT LET ME GET PAST THIS IT JUST STOPS HOWEVER IT DOES NOT FREEZE AS I CAN STILL QUIT GAME AND GO TO XMB MENU


    Are you using any sort of EBOOTs?
  4. 04-25-2015, 05:40 PM
    fds423ed's Avatar
    fds423ed
    Banned
    fds423ed's Avatar
    fds423ed
    Banned
    92
    Posts
    185
    Reputation
    Jul 2014
    NextGenUpdate
    i had the same issue like us, try un-intslling ur update, then install it again, this sometimes happens, when u try to download blus update on bles version of the game, for the best results, install ur update from the games, play the game while u have title update 0, and then it will ask u to update it from there, just update it from there, hope i helped Winky Winky
  5. 04-25-2015, 05:44 PM
    HighModzz's Avatar
    HighModzz
    Bounty hunter
    HighModzz's Avatar
    HighModzz
    Bounty hunter
    150
    Posts
    1,528
    Reputation
    Jan 2013
    NextGenUpdate
    Just delete the data, have to re install after. Which unfortunately is a big update 1.13 - 1GB