THREAD: Multiman's Game come back to xmb when start
  1. 07-07-2016, 05:47 PM
    Rainn94's Avatar
    Rainn94
    Keeper
    Rainn94's Avatar
    Rainn94
    Keeper
    13
    Posts
    10
    Reputation
    Jul 2016
    NextGenUpdate
    Hi! when i start my games' backup with multiman it load like a normal game but after some second it come back to the xmb how can i fix it?,when i start the game from disk(those rare times that it works)the game start without problem...I'm on DEX 4.46 rogero...
  2. 07-07-2016, 06:48 PM
    OfficialJesseP's Avatar
    OfficialJesseP
    [MOVE]Proud Canadian[/MOVE]
    OfficialJesseP's Avatar
    OfficialJesseP
    [MOVE]Proud Canadian[/MOVE]
    10,282
    Posts
    142,525
    Reputation
    Jun 2015
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Rainn94 View Post
    Hi! when i start my games' backup with multiman it load like a normal game but after some second it come back to the xmb how can i fix it?,when i start the game from disk(those rare times that it works)the game start without problem...I'm on DEX 4.46 rogero...

    Moved to PS3 Mods Questions and Inquiries.
  3. 07-07-2016, 11:58 PM
    LaRip8's Avatar
    LaRip8
    Mario!
    LaRip8's Avatar
    LaRip8
    Mario!
    344
    Posts
    1,829
    Reputation
    Nov 2013
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Rainn94 View Post
    Hi! when i start my games' backup with multiman it load like a normal game but after some second it come back to the xmb how can i fix it?,when i start the game from disk(those rare times that it works)the game start without problem...I'm on DEX 4.46 rogero...


    in multiman make sure you have BD-ROM Emulater is enabled in the settings & for the game settings check bd mirror & internal
  4. 07-08-2016, 07:00 AM
    Rainn94's Avatar
    Rainn94
    Keeper
    Rainn94's Avatar
    Rainn94
    Keeper
    13
    Posts
    10
    Reputation
    Jul 2016
    NextGenUpdate
    They're both enabled
  5. 07-08-2016, 07:05 AM
    6,758
    Posts
    63,993
    Reputation
    May 2009
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Rainn94 View Post
    They're both enabled


    Try using ITA Manager instead?

    If not re-install mm
  6. 07-08-2016, 07:39 AM
    Rainn94's Avatar
    Rainn94
    Keeper
    Rainn94's Avatar
    Rainn94
    Keeper
    13
    Posts
    10
    Reputation
    Jul 2016
    NextGenUpdate
    same result with ITA Manager too... i try to reinstall mm in a few minutes and retry
  7. 07-08-2016, 08:48 AM
    Wu.'s Avatar
    Wu.
    Brute
    Wu.'s Avatar
    Wu.
    Brute
    199
    Posts
    605
    Reputation
    Jan 2015
    NextGenUpdate
    Webman all the way OP.Never had any problems with games.
  8. 07-08-2016, 10:32 AM
    Dog88Christian's Avatar
    Dog88Christian
    Hail to the King, Baby!
    Dog88Christian's Avatar
    Dog88Christian
    Hail to the King, Baby!
    7,990
    Posts
    32,737
    Reputation
    May 2011
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Rainn94 View Post
    same result with ITA Manager too... i try to reinstall mm in a few minutes and retry


    Make sure you quote me back. This is an eboot issue. What CFW are you on and what game is it?
  9. 07-08-2016, 12:56 PM
    Rainn94's Avatar
    Rainn94
    Keeper
    Rainn94's Avatar
    Rainn94
    Keeper
    13
    Posts
    10
    Reputation
    Jul 2016
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Dog88Christian View Post
    Make sure you quote me back. This is an eboot issue. What CFW are you on and what game is it?


    4.46 dex rogero and game is BO2 i update mm but with the same results
  10. 07-08-2016, 02:17 PM
    19
    Posts
    30
    Reputation
    Jul 2016
    NextGenUpdate
    Originally Posted by Rainn94 View Post
    4.46 dex rogero and game is BO2 i update mm but with the same results


    it could be ur eboot